G-KPER09BKE1

Tapijttegels Outlet

Reinigen

Stofzuigers Color 01De open structuur van Desso AirMaster® zorgt ervoor dat fijnstof eenvoudig kan worden verwijderd, voor een optimaal herstel van de filteringfunctie van het tapijt. Dankzij de hoog/laag-structuur en de ruimte tussen het dikke en het dunne garen ontstaat er een optimale luchtcirculatie tijdens het stofzuigen.

Testen tonen aan dat daarbij meer dan 80% van het stof uit het tapijt wordt verwijderd, 16% meer dan bij standaard tapijten1). Aanvullend onderzoek wijst uit dat de luchtsnelheid in de kern van de tapijtstructuur tijdens het stofzuigen 55% hoger is dan bij standaard tapijten2), waardoor het stof sneller loslaat.

De stofzuiger dient te zijn voorzien van een goed functionerend filter, bijvoorbeeld S-class of hepa, wat ervoor zorgt dat het fijnstof niet terug de kamer in wordt geblazen.

Een regelmatig en grondig schoonmaak- en onderhoudsprogramma is voor elk type vloer belangrijk. Door goed onderhoud kan DESSO AirMaster® het best blijven presteren bij het vasthouden van fijnstof uit de binnenlucht. 

1 Testen uitgevoerd door Philips Floorcare, met 350W zuigkracht en een Tri-active mondstuk (getest volgens 60312)
2 Testen uitgevoerd door BOND Textile Research, waarbij DESSO AirMaster® is vergeleken met een standaard gestructureerd lussenpooltapijt