Tapijttegels Outlet

Bel ons op 0653357129

Levertijd en bezorgkosten

LEVERTIJD

Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst, dan nemen wij eerst contact met u op voor de gewenste leverdatum. Het kan zijn dat we de volgende werkdag leveren. 

BEZORGKOSTEN

U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten bezorgen op een door u gewenst adres. De bezorgkosten zijn standaard € 50,00. Wanneer u de zending wilt betalen bij aflevering komt daar nog € 15,00 bij.

 LET OP!!

De goederen worden d.m.v. een steekwagen/palletwagen bezorgd tot de eerste drempel, voor verder vervoer binnen uw woning dient u zelf zorg te dragen. De chauffeur is alleen en mag zware goederen niet alleen tillen. 

Volle, ongeopende pakken, kunt u retour sturen. Nadat wij uw retourzending in goede staat hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag van het aantal pakken teruggestort. De transportkosten voor het retourneren van de door ons geleverde goederen bedragen € 50,00. Deze kosten zullen worden verrekend. Ook eventuele schade die door u is aangebracht zullen wij verrekenen.

BESCHADIGING

Wanneer u schade constateert aan de verpakking van het product, moet u dit melden aan de chauffeur. Deze zal een notitie maken op de pakbon. Neem een foto van de beschadiging en stuur deze naar infoDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt de beschadigde producten retourneren en wij sturen u kosteloos nieuwe producten. De verzendkosten komen dan voor onze rekening.