G-KPER09BKE1

Tapijttegels Outlet

DESSO AirMaster® product range

1278c2b1d8Tegenwoordig brengen de meeste mensen 90% van hun tijd binnen door. Het is daarom van groot belang dat we gezonde interieurs creëren. We zien het als onze verantwoordelijkheid om producten te ontwikkelen die bijdragen aan een gezondere leef- en werkomgeving. DESSO AirMaster® is een goed voorbeeld van een innovatieve oplossing die design en functionaliteit naar een hoger plan brengt. Het biedt een voortreffelijke vloeroplossing die de binnenluchtkwaliteit aanzienlijk verbetert. Met DESSO AirMaster® kun je vertrouwen op de bewezen oplossing die het schadelijk fijnstof uit de lucht opneemt en vasthoudt. Op die manier draagt DESSO AirMaster® bij aan betere werk- en leefomstandigheden in kantoren, scholen, zorgcentra en andere zakelijke omgevingen. Onze AirMaster®-tapijtegels zijn inmiddels verkrijgbaar in drie verschillende ranges wat zorgt voor eindeloze designmogelijkheden. Alle AirMaster®- ranges bieden precies dezelfde functionaliteit als de originele AirMaster®: ze zijn acht keer effectiever in het opnemen en vasthouden van fijnstof dan vlakke vloeren (PM10) en vier keer effectiever dan standaard tapijt (PM10)1.

DESSO AirMaster®

DESSO AirMaster® koppelt grootse innovatie en prestatie aan een ontwerp dat bijdraagt aan de verbetering van gezondheid en welzijn in kantoren, scholen, zorgomgevingen en andere openbare gebouwen. De gestructureerde lussenpooltapijttegel is standaard verkrijgbaar in achttien uni-kleuren en zes accentkleuren. Bovendien kunnen ontwerpers hun eigen AirMaster®creëren met onze online app.

DESSO AirMaster® Elements

Creativiteit en prestatie komen samen in de DESSO AirMaster® Elements Collectie. Deze unieke tegel biedt dezelfde functionaliteit als de originele DESSO AirMaster®, maar combineert dit met creativiteit voor ongekende ontwerpmogelijkheden. De vier nieuwe designs, elk verkrijgbaar in zes kleuren, bieden een organisch all-overpatroon.

DESSO AirMaster® Blend

Het space dyed geverfde garen van DESSO AirMaster®Blend creëert een speels maar toch bescheiden all-overpatroon voor eindeloze ontwerpmogelijkheden. Om creativiteit de ruimte te geven en mixing & matching mogelijk te maken, zijn alle kleuren perfect te combineren met het originele DESSO AirMaster®-gamma.

1 Gebaseerd op testen van GUI, waarbij DESSO AirMaster® werd vergeleken met een standaard vlakke vloer en met een standaard gestructureerd lussenpooltapijt (gemiddelde waarden).