G-KPER09BKE1

Nieuws blog

Particuliere verkoop

Wij zijn een groothandel in restpartijen Desso tapijttegels voor de zakelijke markt. Van de restpartijen houden we regelmatig restjes over, die we ook verkopen aan u als particuliere klant. Voor uw thuisinterieur: zolder, slaapkamers, woonkamer, gameroom of mancave een hoogwaardige en betaalbare vloeroplossing.

Hiervoor bent u na telefonische afspraak altijd welkom om te kijken of er wat van uw keuze tussen zit. De prijzen zijn de goedkoopste van Nederland. Vaak zelfs goedkoper dan de goedkoopste tapijttegel uit een van de grote doe-het-zelf zaken.

 

Ervaring leert dat een tapijttegel niet geschikt is voor webshopaankopen. Dat is de reden dat we u uitnodigen voor een bezoek aan ons magazij/showroom. Altijd na telefonisch gemaakte afspraak via 06-53357129. Om een indruk te krijgen van onze laatste consumentendeals, kunt u een kijkje nemen in onze facebooketalage. Prijzen zijn altijd per m2 en ex. btw.

 

Graag tot ziens in ons magazijn/showroom in Waalwijk!

 

biljartkamer 2

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Tapijttegels-outlet is een groothandel voor zakelijke klanten in retail, kantoren, hospitality, gezondheidszorg of onderwijs. U bent op zoek naar een nieuwe vloeroplossing. Het liefst betaalbaar en zelf eenvoudig te leggen.

In onze outlet treft u nieuwe tapijttegels van het geronomeerde merk Desso. Wij kopen overproductie en restpartijen in rechtstreeks van de fabriek en verkopen die tegen outletprijzen. Het aanbod wisselt snel. Weet u hoeveel m2 u nodig heeft, kom dan eens naar onze outlet in Waalwijk. U kiest uit het actuele aanbod, betaalt en neemt het meteen mee. Grotere hoeveelheden kunnen tegen betaling bezorgd worden. We denken graag met u mee en geven gratis professioneel legadvies. Wij leggen zelf niet.

Ervaring leert dat tapijttegels geen product voor een webshop zijn. Die hebben we dus ook niet. Een indruk van de actuele collectie treft u aan op onze facebookpagina. Al onze prijzen zijn per m2, ex btw.

Komt u de mogelijkheden zelf eens bewonderen:

elke zaterdag vrije inloop tussen 10 en 16 uur
overige dagen en tijden op afspraak, via 06-53357129

We ontvangen u graag!

 

resultaat airmasterCID Automatisering

Subcategorieën

Copyright © 2016. All Rights Reserved.
A Design from GT-WebDesign