G-KPER09BKE1

Tapijttegels Outlet

Betere werkomgeving

00c41ddf5eIn deze drukke maatschappij kunnen bedrijven hun werknemers ontsnapping bieden aan lawaai, verkeersdrukte en luchtverontreiniging, door kantoren en werkplekken van de toekomst te creëren. Een plek om na te denken, samen te werken en te creëren. Een plek die rustig, inspirerend, gezond en productief is.

De gemiddelde fulltime werknemer brengt maar liefst 1880 uur per jaar in de werkomgeving door. Dat is meer dan 21% van zijn of haar tijd. Het binnenklimaat op het werk heeft dus een grote invloed op gezondheid en welzijn van werknemers. De Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA) noemt het binnenklimaat zelfs een van de vijf belangrijkste gezondheidsbedreigingen in onze omgeving.

Verbeterde kwaliteit van de binnenlucht kan productiviteit een enorme boost geven
Verbetering van de kwaliteit van de binnenlucht kan dan ook een direct, positief en tastbaar effect hebben op ziekteverlof en het kan productiviteit een enorme boost geven. Een Californisch onderzoek door William Fisk van het Lawrence Berkely National Laboratory1) heeft aangetoond dat een beter binnenklimaat economische gevolgen heeft en de productiviteit van kantoorpersoneel kan verbeteren met 0,5 tot 5 procent, met een geschatte besparing van 20 tot 200 miljard dollar.

Schonere lucht draagt bij aan een gezondere werkomgeving. Desso AirMaster® vangt schadelijk fijnstof in de lucht effectief op.

1 William J. Fisk and Arthur H. Rosenfeld of the Lawrence Berkeley National Laboratory in Berkeley in California, US